De kamers

Er zijn 3 kamers. Je kunt meerdere kamers huren als je met meer personen bent. Bijvoorbeeld kamer 6 met 4 personen. Of kamer 7 en 8 met 4 personen. Of alle kamers, de hele bovenverdieping met maximaal 8 personen. Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

Kamer 6: Super de luxe riante kamer met grote badkamer voorzien van vrijstaand bad, douche dubbele wastafel en toilet. Voor 2 tot 4 personen.

Heerlijk bed

De ruime sfeervolle kamer bestaat uit drie vertrekken. Het bevindt zich op de eerste etage, te bereiken via een ruime trap. Het is voorzien van een riante badkamer met dubbele wastafel, een douche, toilet en een prachtig vrijstaand bad.

In het grootste vertrek staat een comfortabel bed. In het aangrenzende kleine kamertje staat eveneens een bed, groot genoeg voor 2 personen (1.40m x2.00m). Deze knusse kamer wordt geopend als jullie met meer dan 2 personen komen logeren, bijvoorbeeld als familiekamer. Eveneens is het mogelijk, tegen een meerprijs van €30,-), om met 2 personen beide bedden en kamers te gebruiken, als je allebei graag een bed en kamer voor jezelf wilt gebruiken. Voor prijzen en beschikbaar voor deze kamer kun je naar bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Riante luxe badkamer met douche, toilet, dubbele wastafel en vrijstaand bad

Vrijstaand bad
Badschuim en badzout
Dubbele wastafel

De ruime kamer voor maximaal 2 personen

Overzicht kamer
Planten in vensterbank, uitzicht
Koffiecorner
Kapstok haken

Extra kamer als je met 3 of 4 personen komt logeren, of ieder een eigen bed en ruimte wenst...

Extra kamer
Zithoekje

Kamer 8: Terug in de tijd van de jaren 70... 

Kamer 8 is een knusse kamer met een bijzondere inrichting. La,mpjes uit grootmoeders tijd, evenals de kleerhangers en haken. Aan de wand posters van Brigitte Bardot, gordijnkwasten-decoratie, een Rotan zitje en een prachtige vensterbank. Deze kamer heeft een eigen badkamertje: wel van deze tijd, helemaal nieuw en comfortabel, met een enkele wastafel met lades, een toilet en een douche.

Koffie en thee voorzieningen zijn aanwezig, hiervoor moet je even naar aangrenzende ruimte lopen, waar een waterkoker staat en een koffiemachine met piston. De eventuele gasten van kamer 7 maken hier eveneens gebruik van. Deze ruimte ademt de vintage sfeer uit de jaren 70 met een prachtige inrichting in de kleuren oranje, bruin en paars... Natuurlijk voorzien van gezellige planten.

Het is mogelijk om beneden in het cafeetje te ontbijten, maar ook boven in de vintage ruimte kun je ontbijten. Bereiden van eigen maaltijden op de kamers is niet toegestaan. 

 

De boxspringbedden op deze kamer zijn 80x200 cm. De een is stevig en de ander medium. Ze kunnen los van elkaar staan, maar ook aan elkaar geschoven worden. Je kunt van tevoren aangeven waar jullie voorkeur naar uit gaat. Voor prijzen en beschikbaarheid van kamer 6, kijk op de website van bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Kamer 7: Een kleurrijke, gezellige vintage kamer met tweepersoons boxspring

In kamer 7 staat een comfortabel tweepersoons boxspring. De afmetingen van het bed zijn 160x200cm. De kleuren paars, turquoise, groen en oranje zorgen voor een vrolijke uitstraling. Het Granny-Squares plaid is eveneens zeer kleurrijk. Dus een kamer waar je vrolijk van wordt. Deze kamer heeft een eigen, eenvoudig badkamertje, voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Een zitje met een grappig kastje en een handige kist zorgen voor een gezellig sfeertje, evenals de plantjes die er te vinden zijn. 

Koffie en thee voorzieningen zijn aanwezig, hiervoor moet je even naar aangrenzende ruimte, waar een waterkoker staat en een koffiemachine met piston. Eventuele gasten van kamer 8 maken hiereveneens gebruik van. 

Het is mogelijk om beneden in het cafeetje te ontbijten, maar ook boven in de vintage ruimte kun je ontbijten. Bereiden van eigen maaltijden op de kamers is niet toegestaan. Voor prijzen en beschikbaarheid:

Bedandbreakfast.nl

De koffie/thee voorziening voor kamer 7 en 8: