Eten en drinken in de buurt


Hotel Villa Nova

Op nog geen 100 meter afstand kun je heerlijk uitgebreid dineren in Hotel Villa Nova. Comfortabel binnen of in de prachtige tuin buiten. Een lekker drankje en hapje aan het eind van de middag vanaf 15.00 uur is eveneens mogelijk. De uitgebreide kaart kun je bekijken in mijn B&B. 

Kobus Boskefé

Wil je liever in de sfeer van een gezellig eetcafé eten, dan loop je in 20 minuten naar camping Zonnekamp voor een heerlijke maaltijd bij Kobus. Lekker gemoedelijk in het gezellige café met ossenbloed rode vloer. Zij hebben eveneens een (overdekt) terras. Folders met meer info liggen bij mij op de balie.

Eethuis cafetaria Zorgvlied

Aan het begin van de Dorpsstraat, op 5 minuten loopafstand is een cafetaria, voor een lekkere snelle hap. Maar er zit ook een eethuisje bij waar je verrassend heerlijke plates kunt bestellen en even kunt zitten. Binnen of buiten.

Posten Nordic Cuisine

Wil je bijzonder culinair verrast worden, dan is de Scandinavische keuken bijzonder om eens te ontdekken. Dit exclusieve restaurant bevindt zich in Frederiksoord. Ongeveer een kwartier met de auto. Een taxiservice is mogelijk. Vraag me naar de mogelijkheden en voordeel.